Fredag 10.november kl 17 blir det konsert for barn på biblioteket! Gratis inngang.

Forestillingen “Du og jeg og vi 2 – 3 – 4” er en groovy barnekonsert for hele familien! Musikerne Julie , Elisabeth og Ellen tar deg med for å møte flere underlige typer, for eksempel Mr. Regnværssky som ikke føler seg hjemme noe annet sted enn i ørkenen, Fru Rosenstrøm som pønsker på å rane banken og de gir noen tips om hvorfor det er lurt å sjekke baksetet for krokodiller når man setter seg inn i bilen. Du får høre både boogie, køntri og bossa og musikerne ender også opp i en spillende diskusjon om hvem som har de kuleste instrumentene og hvem som kan spille fortest.

Julie Falkevik Tungevåg – piano/keytar/vokal/gitar
Elisabeth Mørland Nesset – trommer, perkusjon, mandolin
Ellen Brekken – kontrabass/elbass/tuba/vokal/piano/gitar

Translate »

Pin It on Pinterest

Click to listen highlighted text!