Lenke til Idunn.no her

Tilgang via bibliotekets PC’er gir gratis tilgang til alle artikler. Idunn inneholder nå over 26 000 artikler.

Dersom du bruker idunn.no utenfra biblioteket/hjemmefra kan du ikke laste ned artikler gratis, men du kan søke i basen. Du kan også registrere deg som bruker og motta nyhetsbrev. Et nyhetsbrev kan inneholde informasjon om at det er kommet nytt nummer av et tidsskrift. Du bestemmer selv hvilke tidsskrifter du ønsker å abonnere på. Det er også mulig å abonnere på søk og dermed få informasjon om når det publiseres noe nytt innen et emneområde. Se eksempel på nyhetsbrev her

Kort informasjonsfilm om Idunn:

Tjenesten er finansiert av Aust-Agder bibliotek og kulturformidling og Idunn er tilgjengelig i alle folkebibliotek i Aust-Agder.

Translate »

Pin It on Pinterest

Click to listen highlighted text!