PressReader er en base som gir bibliotekbrukerne gratis tilgang til over 5000 aviser og tidsskrifter/magasiner på 70 forskjellige språk.

Tjenesten kan brukes på bibliotekets PC-er. Nettadressen er pressreader.com.

PressReader er et godt tilbud til bl.a. innflyttere fra andre deler av verden som nå kan få tilgang til nyheter hjemmefra på en enkel måte. Eksempelvis kan vi tilby 109 aviser og tidsskrifter på arabisk og innbyggere med polsk som førstespråk kan lese 26 aviser og tidsskrifter fra hjemlandet. PressReader inneholder også mange norske riksaviser som Aftenposten og Dagbladet, i tillegg til lokalaviser fra hele Norge. Fra Aust-Agder er Agderposten, Grimstad Adressetidende og Aust-Agder Blad representert.pressreader

Tjenesten er finansiert av Aust-Agder bibliotek og kulturformidling og PressReader er tilgjengelig i alle folkebibliotek i Aust-Agder.

Translate »

Pin It on Pinterest

Click to listen highlighted text!